Znova govorice okrog ADRIANA NEWEYA in ASTON MARTINA

Avtor prispevka: , objavljeno 4. decembra 2020 .

Prvič so se govorice o Adrianu Neweyu in Aston Martinu pojavile septembra, toda Helmut Marko, športni šef Red Bulla je takrat za kolege iz Sport 1 dejal: “Adrian ima definitivno pogodbo z nami.

Avstrijec je še ob tem dejal: “Adrian je lahko pred kratkim preizkusil redkega Aston Martina in se za to zahvalil Lawrencu Strollu. To je tudi vse na tem.” Toda italijanski kolegi iz Gazzetta dello Sport so na novo obudili govorice, da bi se lahko Newey, če bi bilo to resnično, znova združil s Sebastianom Vettlom, ki je v dirkalnikih Neweya osvojil vse svoje štiri naslove v ekipi Red Bull. In v ta namen nameravajo na široko odpreti svojo denarnico.

Italijanski mediji ogrevajo govorice o tem, da bi lahko pri Aston Martinu prišlo do ponovne združitve Adriana Neweya in Sebastiana Vettla in v ta namen naj bi Lawrence Stroll na široko odprl denarnico.

Isti italijanski časnik tudi trdi, da bo imel Aston Martin, ki se trenutno še imenuje Racing Point, prihodnje leto v Bahrajnu ali na Kitajskem posebno zunanjo podobo svojih dirkalnikov za promocijo novega filma James Bonda, ki nosi naslov “No time to die“.  Aston Martin in franšiza James Bond sta seveda znana ikonska naveza.                              

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish