Znan seznam prijavljenih dirkačev za Lučine

Avtor prispevka: , objavljeno 4. avgusta 2014 .

Organizatorji gorsko hitrostne dirke v Lučinah so objavili seznam prijavljenih dirkačev, ki šteje kar 81 imen, kar je ob dejstvu, da dirka ne bo štela za hrvaško državno prvenstvo, zelo lepa številka.

Za favorita na tehnično zahtevni progi veljata Vaclav Janik (Lola B02/50) in pa Federico Liber (Gloria C8F). Prvi je slavil na letošnjih Gorjancih, drugi pa je zmago slavil na lanski dirki v Lučinah, saj se je njegov dirkalnik, čeprav precej podhranjen na področju moči v primerjavi z drugimi dirkalniki, izkazal za solidnega.

Med slovenskimi dirkači bomo letos pogrešili Marjana Smrdelja, se pa po lanski odsotnosti vrača Vladimir Stankovič (Radical SR 8 LM), ki bo verjetno zasedel najvišjo uvrstitev med Slovenci.

Prava paša za oči bosta vsekakor Bolgar Nikolaj Zlatkov z legendarnim Audijem Quattro S1 ter Italijan Fulvio Giuliani z Lancio Delto EVO. Najboljšim tujcem pa bodo vsekakor štrene mešali naši dirkači. Matevž Boh, Davor Ivič, Rado Raspet in pa Milan Bubnič (slednji je bil sicer prijavljen tudi lani, a ga na dirki žal ni bilo).

Celoten seznam prijav si lahko ogledate na naslednji povezavi: link

 

52 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje