Zarco: Zdaj dirkamo brezciljno, pričakovanja so se spremenila

Avtor prispevka: , objavljeno 3. julija 2024 .

Johann Zarco je priznal, da je ob podpisu pogodbe z LCR Hondo imel visoka pričakovanja, ta pa so po medlih rezultatih Honde zdaj zbledela.

Dirkači Honde se na dirkah več ali manj na repu kolone borijo med sabo, Zarco, ki je bil v Assnu njihov najvišje uvrščeni dirkač, a je za zmagovalcem Peccom Bagnaio zaostal za več kot 40 sekund, pa je priznal, da za zdaj dirkajo brez ciljev.

“Ko sem podpisal z LCR Hondo, sem verjel, da lahko dirke končujem znotraj prve deseterice, a sem se motil,” je povedal Francoz. “Za zdaj dirkamo brez ciljev le z voljo po eksperimentiranju. Morda se bo to do konca sezone spremenilo in bodo uvrstitve med prvih deset mogoče proti koncu leta. Zagotovo pa je nerealno pričakovati stopničke. Če se v 2025 vmešamo v boj za zmage, bi bilo to veliko presenečenje.”

Honda je sezono začela slabo, a so se Zarco, Joan Mir, Luca Marini in Takaaki Nakagami za višja mesta borili z dirkači Yamahe, ta pa je na zadnjih dirkah izboljšala svoj motor. “Če se primerjamo s Quartararojem, smo precej daleč za njim. Vozimo dirko znotraj dirke. Če se primerjamo s Peccom je slika še bolj jasna. Kot dirkači določene znamke ne moremo sprejeti takšnega položaja, zato moramo delati naprej.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje