Zaradi razkritih pogovorov grozi izključitev vidnega člana ekipe Red Bull Racing

Avtor prispevka: , objavljeno 8. marca 2024 .

Saga o Christianu Hornerju in žgečkljivih sporočilih, ki naj bi jih pošiljal sodelavki, še vedno pretresa moštvo Red bull Racing. Potem ko je interna preiskava šefa ekipe RBR, Christiana Hornerja oprostila domnevno neprimernega obnašanja do sodelavke, je bila le ta kasneje tudi suspendirana.

No, zdaj se obeta še ena izključitev iz moštva in sicer svetovalca, Helmuta Marka, ki naj bi bil zaslužen, da so številna sporočila, ki sta si jih izmenjala Horner in neimenovana, zdaj že nekdanja sodelavka, prišla v javnost.

Da obstaja možnost izključitve iz moštva, je Marko priznal v pogovoru za avstrijski ORF: “Teoretično obstaja možnost. Težko je soditi, toda na koncu je na meni, da se odločim, kaj storiti. Gre za kompleksno zadevo. Že letošnje prvenstvo bo za nas zelo težko, saj nas čaka 24 dirk in moramo se osredotočiti na to.”

Številni poznavalci ugibajo, da bi z odhodom Helmuta Marka, moštvo Red Bull zapustil tudi zvezdnik ekipe, Max Verstappen, katerega v zadnjih tednih vse bolj povezujejo z za zdaj praznim sedežem v ekipi Mercedes.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj