Yamaha se je predstavila v Monsterjevih barvah

Avtor prispevka: , objavljeno 4. februarja 2019 .

Tovarniško moštvo Yamahe je v Indoneziji predstavilo povsem nove barve svojih motociklov za letošnjo sezono. Valentino Rossi in Maverick Vinales bosta nastopala na pretežno črnih motocikli M1. Sprememba poslikave je posledica zamenjave glavnega sponzorja, saj je v letošnji sezoni Monster zamenjal Movistar.

“Združenje znamk Yamahe in Monster v naš projekt vnaša novo energijo,” je dejal šef ekipe, Lin Jarvis. “Nove barve so nam všeč, saj je izgled bolj agresiven in takšni moramo biti v letošnji sezoni.”

Nove barve so všeč tudi Valentinu Rossiju: “Nove barve so mi všeč. Yamaha je bila vedno modra in modra Yamaha je lepa, toda črna Monsterjeva barva mi je všeč zaradi mojega najljubšega nogometnega moštva Interja.”

Monster je že bil sponzor obeh dirkačev, Rossija in Mavericka Vinalesa, bil pa je tudi glavni sponzor poltovarniškega moštva Yamahe Tech3 preden je ekipa prestopila h KTM-u.

“Vesel sem, da smo lahko razširili našo prisotnost in postali glavni sponzor moštva Monster Energy Yamaha,” je dejal Rodney Sacks, generalni direktor Monster Energy. “Vale in Maverick bosta vozila motorja, ki izgledata najboljše izmed vseh,” je še dodal.

Vinales in Rossi imata z moštvom sklenjeni veljavni pogodbi do konca sezone 2020, prvič pa bosta na novo Yamaho M1 sedla v sredo ta teden, ko se začnejo prva zimska testiranja. “Komaj čakam, da začnemo,” je dejal Vinales. “Premor je bil predolg. Res si želim vrniti na motor. Zanima me, koliko smo napredovali in če lahko z motorjem vozim na polno že na prvem testiranju,” je še dodal.

 

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj