Wolf: Trenutno ne vidim luči na koncu tunela

Avtor prispevka: , objavljeno 24. marca 2024 .

Toto Wolf je bil po ničli Mercedesa na današnji dirki razumljivo zelo jezen. Lewis Hamilton je zaradi okvare pogonskega sklopa odstopil že v sedemnajstem krogu. George Russell pa je odstopil po trčenju v zaščitno ogrado v predzadnjem krogu dirke.

Po dirki na kateri je bilo že pred odstopom obeh dirkačev ponovno jasno vidno, da nimata tempa za boj z najboljšimi je jezni Wolf podal svoj pogled na trenutno situacijo v kateri se nahaja njegovo moštvo.

“Bili so trenutki na dirki, ko smo bili resnično počasni. V zaključku je sicer imel George dokaj dober tempo. Še vedno pa je to daleč od tega kar si želimo.”

“Ko je Alonso na polovici dirke vozil srednje trdih pnevmatikah se mu George nikakor ni uspel približati. Njegovi časi krogov so bili skoraj sekundo počasnejši od McLarnovih. V zaključku pa so bili Georgovi časi konkurenčni. Niso bili sicer na nivoju vodilnega Sainza, a precej boljši kot prej.”

“Letošnjo sezono smo začeli v prepričanju, da je letošnji dirkalnik boljši od lanskega. Če samo pomislimo – lani je Leclerc tu odstopil, Sainz pa je po kazni ostal brez točk. Letos sta v cilj pripeljala 40 sekund pred nami. To samo dokazuje, da če delaš prav se lahko stvari hitro obrnejo. Potrebno je le verjeti.”

“Trenutno smo v zelo zahtevnem položaju. Lagal bi, če bi rekel, da sem optimističen. Trenutno ne vidim luči na koncu tunela. Toda potrebno je pregnati te slabe misli in upati, da se stvari obrnejo na boljše. Pred nami je zelo veliko dela. Današnja realnost je zelo kruta.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje