Wolf bo izpustil dirko v Suzuki

Avtor prispevka: , objavljeno 25. marca 2024 .

Pri Mercedesu so potrdili, da Toto Wolf ne bo prisoten v garaži moštva na naslednji dirki v Suzuki. Ta je na sporedu čez 14 dni. Odločitev naj bi bila sicer sprejeta že pred začetkom letošnje sezone in ni povezana z izjemno zahtevnim uvodom v novo sezono. Wolf bo že drugo leto izpustil dirko v Suzuki potem, ko je bil lani to primoran storiti zaradi operacije kolena. Njegovo vlogo v garaži prevzel Bradley Lord.

Moštvo Mercedesa po ničli v Avstraliji trenutno zaseda četrto mesto v seštevku konstruktorjev. Le točko manj ima moštvo Aston Martin. Zaradi podpovprečnih rezultatov je Wolf prejel veliko vprašanj o tem ali bo odstopil s funkcije vodje moštva, a o tem vsaj za zdaj ne razmišlja.

“Menim, da ne bi bilo prav, da bi sedaj zapustil moštvo. Če morda poznate koga, ki bi lahko stvari obrnil na bolje mi ga prosim predstavite. To je moja služba. Ne morem pa tako, kot lahko to počnejo trenerji v nogometu kar na hitro zamenjati moštva.”

Moram nadaljevati. Ne morem se kar odločiti, da imam dovolj in končati vse skupaj. Sem kot hrček na vrtečem kolesu, ki ne more skočiti ven.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje