Williams imenoval Nielsena za športnega managerja

Avtor prispevka: , objavljeno 16. decembra 2014 .

Williams je objavil, da so Steva Nielsena imenovali za športnega managerja s takojšnjo veljavo delovanja. S tem je odšel od Toro Rossa, kjer je opravljal isto vlogo od leta 2013, v sedemindvajsetletni karieri pa je kot manager moštva deloval že pri Tyrrellu, Hondi in Arrowsu, ter kot športni direktor pri Benettonu oz. Renaultu in Caterhamu.

Nielsen je ob imenovanju povedal: “Počaščen sem, da se lahko pridružim moštvu s tako bogato zgodovino kot jo ima Williams, sploh v tem razburljivem času, ko so navdušili navijače z odličnimi nastopi v sezoni 2014. V svoji vlogi bom lahko pomagal, da bomo na stezi ohranjali najvišje standarde ter gradili uspešnost na dirkališču s športnega vidika. Veselim se že dela z zelo talentirano Williamsovo ekipo.”

Pat Symonds, glavni tehnični šef ekipe, v Nielsenu vidi bogate izkušnje s športnega dela Formule 1, ki jim bodo pomagale kot moštvu, da se še naprej povzpenjajo po razpredelnici prvenstva. V preteklosti je že osvajal naslove prvakov, zato ve, kaj mora biti narejeno, da se Williams vrne na to pot.

Foto: formula1.com

Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
  Naroči se  
Pošlji obvestilo