Vettel: V Melbournu se bomo morali boriti

Avtor prispevka: , objavljeno 13. marca 2014 .

Red Bullov dirkač Sebastian Vettel je dejal, da mu je povsem jasno, da bo moral za VN Avstralije ta vikend dati vse od sebe.

Vettel bo letos lovil peti naslov prvaka formule 1 zapored, vendar se Nemec zaveda, da bo po tako slabih testiranjih to zanj težak izziv, še posebej v prvih dirkah.

”V zadnjih nekaj letih smo bili zelo uspešni, sedaj pa so stvari nekoliko težje in bomo sezono pričeli na slabšem položaju. To pomeni, da se bom moral boriti,” je pred nedeljsko otvoritvijo sezone v Melbournu povedal Vettel.

”Odlično bo začeti sezono,” je še dodal. ”Na testiranjih dela nismo opravili kot smo si želeli, zato moramo to narediti v Melbournu. Težko je vedeti kje smo, vendar pa je pošteno povedati, da nismo favoriti za zmago in da moramo nadoknaditi zamujeno in ujeti konkurenco, ki je na testiranjih opravila veliko več kilometrine. S celotno ekipo se bomo močno potrudili. Skupaj smo že ogromno dosegli in vem, da vsi delajo s polno paro.”

”To je res dober začetek sezone in vedno je dobro vzdušje. V Melboournu je pogosto nepredvidljivo vreme in v nedeljo štartamo kasneje kot ponavadi. Če pogledamo na progo, imam zelo rad začetek šikane Jones, kjer je proga zelo ozka. Zelo rad imam dirkanje v formuli 1 in komaj čakam da se prične!” je navdušen Nemec.

51 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje