V Lotusu si želijo boljših postankov

Avtor prispevka: , objavljeno 27. marca 2013 .

 
Pri moštvu Lotus bodo tritedenski premor pred VN Kitajske med drugim izkoristili tudi za intenzivne treninge postankov v boksih. Šef dirkalnega dela ekipe Paul Seaby je priznal, da so njegovi mehaniki imeli obilo težav pri opravljanju postankov med VN Malezije.

“Med malezijskim vikendom smo se nekoliko izgubili. Petkovi poskusni postanki so bili tako dobri, kot vedno, toda od sobote naprej smo imeli težave s postankom opraviti v optimalnem času. To, da so pogoji na stezi prešli z mokrih na suhe in je bilo pri tem potrebno prenastaviti prednja krilca, nam ni pomagalo. Toda kljub temu to s stališča postankov ni bil najboljši konec tedna.

To moramo sprejeti in v Enstonu dobro natrenirati svoje delo. Trdo moramo delati, da bomo tam, kjer si zaslužimo biti. Tako kot pri nogometnem moštvu si ob uspehu zaslužimo pohvale, ko pa nam ne gre, moramo to sprejeti kot ekipa, trdo delati skupaj in se spet uskladiti. ”

Razen slabih postankov pa si Seaby želi, da bi odpravili tudi razhajanje v nadgradnjah dirkalnikov, saj je v Maleziji Raikkonen uporabljal nove dele, Romain Grosjean pa ne. “Eden glavnih ciljev je, da obema dirkačema zagotovimo najnovejše dele, ki so na voljo. Romain je dirkal brez najnovejše verzije izpuha in s tem povezanih okrovov, na naslednji dirki pa prihajajo še novi dodatki za oba dirkalnika.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

53 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje