V Katarju spet štirje dirkači s prenizkim tlakom v gumah

Avtor prispevka: , objavljeno 19. novembra 2023 .

Na dirki MotoGP v Katarju so bili znova štirje dirkači ujeti pri vožnji s prenizkim tlakom v gumah, a tudi tokrat gre za prve prekrške Alexa Marqueza, Jacka Millerja, Johanna Zarcoja ter Augusta Fernandeza, zato so bila izdana le opozorila.

Se je pa četverica z opozorilom pred zadnjo dirko v Valencii pridružila precej dolgemu seznamu dirkačev, katere ob naslednjem prekršku čaka tri sekundna kazen. Med njimi sta oba kandidata za naslov svetovnega prvaka, Francesco Bagnaia in Jorge Martin, poelg njiju pa še Luca Marini, Maverick Vinales, Franco Morbidelli, Raul Fernandez, Iker Lecuona, Pol Espargaro, Marco Bezzecchi, Marc Marquez ter wildcard dirkača Alvaro Bautista in Dani Pedrosa, Aleix Espargaro pa je bil s prenizkim tlakom ujet že dvakrat, zato ga v Valencii čaka šest sekundna kazen.

Med rednimi dirkači, ki do zdaj še niso izkoristili t.i. jokerja so Fabio Quartararo, Takaaki Nakagami, Brad Binder, Joan Mir, Fabio di Giannantonio, ter poškodovani Alex Rins in Miguel Oliveira, ki tako ali tako na zadnji dirki sezone ne bosta nastopila.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje