URADNO: Legendarni Adrian Newey podpisal pogodbo s Ferrarijem za sezono 2025

Avtor prispevka: , objavljeno 1. aprila 2024 .

V izjemni potezi, ki je pretresla svet Formule 1, je legendarni oblikovalec Adrian Newey danes uradno potrdil, da je podpisal večletno pogodbo s Ferrarijem. Po desetletjih zvestobe ekipi Red Bull Racing se bo Newey zdaj pridružil italijanskemu moštvu, da bi soustvaril novo poglavje v zgodovini dirkanja.

Newey, ki je zaslovel po svojem genialnem oblikovanju dirkalnikov in po revolucionarnih inovacijah, je odločen, da svoje izkušnje in znanje prinese v Ferrarijevo delavnico. Govorice o morebitnem prestopu so krožile že nekaj časa, a uradna potrditev je šokirala tako privržence Formule 1 kot tudi konkurenčne ekipe.

“Zelo sem navdušen, da sem se pridružil moštvu Ferrari,” je dejal Newey. “Gre za privilegij sodelovati s tako znamenito ekipo, ki ima bogato dediščino v svetu motošporta. Veselim se izzivov, ki so pred nami, in trdo bom delal, da bomo skupaj dosegli velike dosežke.”

Novica je sprožila val navdušenja med navijači Ferrarija, ki že nestrpno pričakujejo, kaj bo prinesla prihajajoča sezona 2025. Z združitvijo Neweyjevega oblikovanja in Ferrarijevega inženiringa bi lahko bila ekipa pripravljena na prevzem vrha Formule 1.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje