Uradno: Konec snemanja oddaje Top Gear!

Avtor prispevka: , objavljeno 14. marca 2015 .

Jeremy Clarkson, eden izmed treh voditeljev popularne britanske avtomobilistične oddaje, je v svoji kolumni za The Sun uradno napovedal konec Top Geara.

Clarkson se je v preteklih letih večkrat zapletel v sporne situacije, nazadnje pa naj bi v opitem stanju ozmerjal irskega producenta in ga nato močno udaril v glavo, tako da je ta krvaveč ter z vrtoglavico moral na urgenco, s čimer je poskrbel da ga je britanska televizija BBC začasno suspendirala in ustavila predvajanje oddaje Top Gear.

Čeprav pogosto žaljiv a kljub temu zelo priljubljeni Jezza, kakor Clarksona kličejo prijatelji, je svoji podpornikom, ki so v spletni peticiji #BringBackClarkson zbrali preko 880.000 podpisov, povedal da je bil njihov trud zaman. “Lahko zberete nešteto podpisov, pridobite podporo politikov z vseh strani, toda priti mora dan, ko se bomo poslovili in šli naprej,” je zapisal.

Ljubitelji oddaje lahko le upamo, da bo Clarksonu uspelo zvabiti kolega sovoditelja na drugo televizijsko hišo, kjer bodo začeli s snemanjem nove oddaje.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

57 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje