Toro Rosso predstavil dirkalnik

Avtor prispevka: , objavljeno 11. februarja 2019 .

Moštvo Toro Rosso je danes kot drugo, prek spleta predstavilo svoj dirkalnik za prihajajočo sezono. Moštvo se v svojo drugo leto sodelovanja s Hondo podaja v povsem novi dirkaški zasedbi, ki jo sestavljata povratnik Danil Kvyat in Alexander Albon. Na dirkalniku so lepo vidne posledice novih aerodinamičnih pravil.

Barva podoba je po pričakovanjih ostala nespremnjena, tako še vedno prevladujejo modra, rdeča in srebrna barva. Zagotovo pa je njihov cilj pred sezono izboljšanje lasnkih dosežkov, ko so na koncu končali na devetem mestu v sešetvku konstruktorjev.

Vodja moštva Franz Tost je ob tem povedal:

“Naši cilji vedno strmijo k izboljašanju samega sebe, saj lahko le tako napredujemo. Med zimo smo zaradi tega opravili nekaj organizacijskih sprememb.”

“Opravljena je bila temeljita analiza s katero smo želeli najti in odpraviti slabosti ter posledično storiti korak naprej. Smo majhno moštvo, ki tesno sodeluje z Red Bullom, v letošnji sezoni bomo uporabljali tudi enake pogonske sklope. Posledično se bomo lahko bolj osredotočili na tehnične podrobnosti.”