Tim Gajser spet navdušil

Avtor prispevka: , objavljeno 20. junija 2016 .

Tim Gajser, slovenski šampion in vodilni dirkač razreda MXGP v motokrosu je znova navdušil. Tokrat svojega mladega oboževalca Benjamina, ki pa sploh ni vedel, da se mu bo uresničila njegova velika želja, spoznati Tima Gajserja.

V upanju na pozitivni odziv, je Benjaminova sestra želela bratu uresničiti veliko željo spoznati svojega idoila, ter preko Facebooka prosila za srečanje. Da sta Gajserja izjemna človeka sta že večkrat dokazala in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Oče Bogomir je brez pomisleka organiziral srečanje, ki je bil za mladega Benjamina več kot očitno resnično presenečenje. In kot, da že samo srečanje s Timom ni bilo dovolj, ga je za piko na i mladi šampion povabil še na krajšo vožnjo na svojem zmagovalnem motorju!

Tim in njegov oče Bogomir ne skrivata navdušenja nad takšnimi srečanji. Oba sta povedala, da se z veselje udeležita takšnih dogodkov, saj jih neizmerno osrečuje veselje in sreča ljudi, ki jim s takšnimi pozornostmi neizmerno polepšata življenje.

Veselja in solz sreče, pa nista mogla zadrževati niti Benjamin in njegova mama, ki sta se za nadvse lepo gesto mlademu dirkaču in njegovemu očetu iz srca zahvalila. Mladi navijač pa tega dogodka zagotovo ne bo nikoli pozabil, in bo za Tima stiskal pesti še močneje!

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish