Tim Gajser se še ne bo vrnil

Avtor prispevka: , objavljeno 14. aprila 2023 .

Tim Gajser je sporočil, da okrevanje po nesreči, v kateri je zlomil stegnenico, gre dobro, a bo vseeno moral izpustiti nastop na VN Trentina, kjer se zaradi obilice slovenskih navijačev počuti kot doma.

Četrta dirka svetovnega prvenstva v motokrosu bo v nedeljo v Italiji, kjer bo na VN Trentina Jan Pancar zastopal slovenske barve v razredu MX2, medtem ko bodo Jaka Peklaj, Žan Oven in Miha Vrh tekmovali na dirki evropskega prvenstva.

View this post on Instagram

A post shared by Tim Gajser (@tiga243)

Tim Gajser, svetovni prvak v elitnem razredu MXGP, še vedno okreva po operaciji stegnenice po nesreči, ki se mu je zgodila 20. februarja v Arcu pri Gardskem jezeru. Gajser je na Instagramu svojim sledilcem razkril nekaj podrobnosti o svojem zdravstvenem stanju.

»Zelo sem razočaran, ker bom izpustil VN Trentina. Pogrešal bom navijače in dirkanje,« je zapisal 26-letni Gajser. »Moje okrevanje še napreduje dobro. V nogo se vrača moč in zdravnik pravi, da je napredek impresiven. Kmalu se bom poskusil vrniti na motor. Takrat bom bolje vedel, kdaj bom lahko ponovno začel dirkati,« je dodal.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj