Thierry Neuville zahteva več od Hyundaija

Avtor prispevka: , objavljeno 2. marca 2015 .

Drugo uvrščeni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v reliju Belgijec Thierry Neuville, je pozval svojo ekipo, naj še več postorijo na avtomobilu i20 WRC.

Belgijec ki je lani slavil zmago v Nemčiji, prejšnji mesec pa še drugo mesto na Švedskem, opozarja svojo ekipo, da hitrost in dobri rezultati prihajajo zaradi njega in ne zaradi avtomobila.

“Na Švedskem sva jaz in sovoznik Nicolas Gilsoul, naredila pomembno razliko v hitrosti, vendar nama ne bo to vedno uspelo, zato zahtevam od vsakega posameznika v moštvu, da dela najbolje kar more, da storimo veliko izboljšav na avtomobilu,” odločno zahteva Belgijec.

Neuville kot eno pomembnejših izboljšav na avtomobilu za reli v Mehiki, ki bo konec tedna, pričakuje ročico za prestavljanje ob volanu.

Šef moštva Michel Nandan se popolnoma strinja, da je Neuville zaslužen za dobre rezultate in se zaveda da morajo še veliko postoriti na avtomobilu. “Vidim, da se Thierry odlično znajde v avtomobilu in zato je tudi hiter,” je dejal Nandan in dodal:”O avtomobilu smo se veliko naučili, tako da nas čaka še veliko dela”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish