Tatovi Humarju “ukradli” nastop na San Remu

Avtor prispevka: , objavljeno 9. aprila 2015 .

Potem ko so jima nepridipravi vlomili v trening vozilo in iz njega vzeli precej opreme in tudi polovico zapiskov s hitrostnih preizkušenj relija San Remo, sta morala slovenska prvaka v reliju Aleks Humar in Florjan Rus nastop na italijanski klasiki odpovedati.

Slovenska državna prvaka v reliju bi morala ta konec tedna nastopiti na slavnem reliju San Remo, ki je bil desetletja klasika tudi svetovnega prvenstva v reliju. Dirka je bila letos druga preizkušnja pokala Renault Clio R3T, v katerem se z novim avtomobilom Aleks Humar in Florjan Rus želita letos dokazati tudi v močni mednarodni konkurenci.
Slovenska posadka je v San Remu že opravila prvi del popisa tekmovalne proge. V torek zvečer sta svoje zasebno vozilo za ogled proge parkirala in se odpravila na večerjo. Ko sta se po njej hotela podati še na ogled nočne 46-kilometrske hitrostne preizkušnje, sta opazila, da so v njun avtomobil vlomili nepridipravi.

Odnesli so jima ves denar, ki je ostal v vozilu, poleg tega pa še sistem interfonov s slušalkami, celotne zapiske prvega dela relija in še nekaj opreme. Ker sta morala biti Humar in Rus naslednji dan na policijski postaji, v tem času pa je bil uradni termin za drugi del popisa proge, sta svoj nastop na reliju San Remo morala odpovedati.

Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
  Naroči se  
Pošlji obvestilo