Takaaki Nakagami ostaja dirkač LCR Honde

Avtor prispevka: , objavljeno 19. septembra 2023 .

Japonec Takaaki Nakagami bo tudi v 2024 v razredu MotoGP dirkal za ekipo LCR Honda, v kateri je leta 2018 tudi prvič nastopil v kraljevem razredu motociklističnega prvenstva.

“Ponosen sem, da lahko na Nakagamija računam še eno sezono,” je povedal šef moštva, Lucio Checcinello. “Takaaki je hiter dirkač, ki je sposoben doseči dobre rezultate in skupaj s Honda Racing Corporation menimo, da je pravi trenutek, da še naprej stremimo k izboljšavam.”

“LCR je del moje družine in veselim se še ene sezone v njihovi družbi,” je povedal 31-letni Japonec. “Za priložnost bi se rad zahvalil ekipi in HRC, saj vem, da gre za dober par. Zdaj je nastopil trenutek, ko moramo delati še bolj trdo, kot kdaj prej, da bomo pripravljeni za prihodnje sezone.”

Nakagamiju se bo v 2024 pridružil že tretji moštveni kolega v treh sezonah – Johann Zarco, ki bo nadomestil Alexa Rinsa, z Nakagamijevo potrditvijo pa za sezono 2024 ostaja le še en sedež in sicer na Ducatiju ekipe Gresini, katerega za zdaj zaseda Fabio di Giannantonio, kateremu pogodba poteče ob koncu letošnje sezone.

Foto: LCR Honda

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje