Sta Hamilton in Verstappen Mercedesov “Dream Team”?

Avtor prispevka: , objavljeno 20. januarja 2019 .

Dirkaška zasedba, sestavljena iz Lewisa Hamiltona ter Maxa Verstappna, bi bila po mnenju Tonya Jardina sanjska za moštvo Mercedes, videli pa bi jo lahko kaj kmalu, če Honda in Red Bull letos ne bosta zmožna vrhunskih rezultatov.

V zadnjih letih smo gledali prevlado Hamiltona in Mercedesa, medtem pa se je Verstappen v dirkalniku Red Bulla uvrstil med kandidate, ki bi se lahko vmešali v boj za naslov svetovnega prvaka. Nizozemec pa je pred letošnjo sezono, ko bo Red Bull prvič nastopal s Hondinimi pogonskimi agregati, že izdal, da ima pripravljen rezervni načrt, če se sodelovanje izjalovi.

“Pri Mercedesu bi bili zelo veseli, če bi Verstappen prišel vozit zanje. In prepričan sem, da bi Verstappen z veseljem vozil zanje, če bi bili še vedno konkurenčni,” je dejal Jardine, komentator Formule 1. “To bi bilo sanjsko moštvo. Toda mislim, da bi Lewis, tako kot Sebastian Vettel , ki je Danielu Ricciardu preprečil prestop k Ferrariju, lahko protestiral glede tega, kdo bo njegov moštveni kolega in bi Verstappnu preprečil prestop k Mercedesu.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish