Srečanje avtomobilskih navdušencev ob idiličnem Bloškem jezeru

Avtor prispevka: , objavljeno 25. junija 2020 .

V soboto 20.6. je potekalo druženje ljubiteljev jeklenih konjičkov “Cars&friends by the lake” organiziran s strani Oštir Audio Team.

Srečanje je bilo organizirano prvo leto in je več kot presenetilo z obiskom. Srečanja so se udeležili številni klubi, tako domači, kakor nekateri avtomobili iz tujine.

Srečanje je potekalo na idiličnem mestu ob Bloškem jezeru, kar je še dodatno privabilo številne udeležence “Carshowa”. Gre za trenutno enega prvih srečanj, ki so potekali na tem območju po Covid-19. Udeležba je bila nad vsemi pričakovanji, saj so skupno našteli preko 250 avtomobilov.

Možno je bilo videti veliko številčne Audi RS, Ferrari, Maseratija, Bmw M4, Ford RS, Renault Megane RS Trophy, Golf R, Golf GTI, Honda Type R, Nissan Skyline in še mnoge druge predelane avtomobile. Izbira je bila tako raznolika, da je vseh vozil praktično nemogoče našteti.

Glamping Bloke, kjer je potekala tudi zabava po končanem dogodku je bilo ponujeno s strani organizatorja tudi možnost prenočitve. Ideja o prenočitvah je takoj zaživela, saj so le v nekaj dneh zapolnili vse kapacitete prenočitev, ki jih ponujajo.

Posebna zahvala gre vsej ekipi, ki je pomagala pri organizaciji srečanja brez katere nebi mogli vse skupaj izpeljati. Oštir Audio Team, tako že razmišlja o prihodnjem letu, kjer so obljubili še večje srečanje z dodatnimi aktivnostmi ob samem dogodku.

Po končani prireditvi smo imeli krajši intervju z soorganizatorjem dogodka Lovro Opeka. Povprašali smo ga, kakšna so bila pričakovanja pred srečanje, kaj jih je najbolj navdušili, kaj je bil povod za izbiro lokacije ob jezeru in kakšni so plani za prihodnost.

“Vedeli smo, da bo zanimanje veliko, saj nam je že pred samim dogodkom potrdilo udeležbo veliko klubov, Vendar nikakor nismo pričakovali tolikšnega odziva. Pričakovanja smo presegli vsaj za polovico,” pravi soorganizator dogodka Lovro.

“Lokacijo smo imeli že od samega začetka izbrano brez ugibanj. Vedeli smo, da bo lokacija še dodatno privabila mnoge ljubitelje avtomobilizma.”

“Prihodnje leto imamo v planu ponovno organizirati srečanje, le da bomo svojo ponudbo razširili z dodatnimi aktivnostmi in pričakujemo še večjo udeležbo, saj smo od vseh letošnjih gostov dobili pozitivne odzive,” pravi Lovro.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchRussianSpanishSlovakSwedish