So res ugrabili Ecclestonovo taščo?

Avtor prispevka: , objavljeno 26. julija 2016 .

Po poročanju nemških časnikov, ki se sklicujejo na brazilsko dnevno informativno oddajo Jornal Nacional naj bi v ponedeljek zvečer v Braziliji ugrabili taščo vodje Formule 1 Aparecido Flosi. Ugrabitelji naj bi bili v kontaktu z družino in zahtevali odkupnino v višini 36,5 milijonov dolarjev.

Bernie Ecclestone je trenutno ženo, ki je 42 let mlajša od njega Fabiano Flosi spoznal leta 2009, ko se je leto poprej po skoraj 23 letih zakona ločil od svoje žene, hrvaških korenin, Slavice Ecclestone. Trenutno več podrobnosti ni znanih, je pa novica seveda postala številka ena v današnjem naboru novic športnih in rumenih medijev.

Že leta 2012 je bil Ecclestone žrtev izsiljevanja. Takrat je Martin Peckham grozil, da bo ugrabil Ecclestonovo hči Tamaro. Takrat je Peckhama ujela policija in trenutno prestaja svojo pet letno  zaporno kazen.

Ravno tako je bil Ecclestone napaden leta 2010 pred svojo pisarno v Londonu. Takrat so mu med ostalim ukradli tudi drago ročno uro, vendar svojega stila zaradi tega napada ni spremenil.