Sir Frank WILLIAMS v BOLNIŠNICI

Avtor prispevka: , objavljeno 16. decembra 2020 .

Kot poroča The Sun, so 78-letnega Williamsa v bolnišnico sprejeli danes dopoldne, a natančnejšega vzroka za hospitalizacijo pri družini Williams javnosti niso želeli razkriti.

Je pa družina pripravila sporočilo za javnost, v katerem piše: “Sir Frank Williams je bil nedavno sprejet v bolnišnico, kjer je trenutno v stabilnem stanju. Frankovo ​​zdravje je zasebna zadeva, zato družina Williams ne bo posredovala nobenih dodatnih podrobnosti glede Frankovega zdravstvenega stanja.”

“Želimo si, da vsi skupaj upoštevate Frankovo zasebnost. V kolikor bo kaj novega, vam bomo sporočili,” so v izjavi zapisali pri družini Williams. Frank Williams je moštvo v Formuli 1 vodil vse od leta 1977, letos pa sta se s hčerko Claire po VN Italije v Monzi dokončno umaknila z vodstvenih položajev ekipe.

Od hude nesreče, ki jo je imel marca 1986 v Franciji, je Williams prikovan na invalidski voziček, kljub vsemu pa mu je uspelo zelo uspešno voditi ekipo tudi po tem, saj je dvema naslovoma iz začetka osemdesetih dodal še pet naslovov prvaka. V zadnjih letih se je moštvo Williams znašlo v precejšnjih težavah, v letošnjem letu pa ga je kupil ameriški sklad Dorilton Capital.

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchRussianSpanishSlovakSwedish