Sir Frank WILLIAMS v BOLNIŠNICI

Avtor prispevka: , objavljeno 16. decembra 2020 .

Kot poroča The Sun, so 78-letnega Williamsa v bolnišnico sprejeli danes dopoldne, a natančnejšega vzroka za hospitalizacijo pri družini Williams javnosti niso želeli razkriti.

Je pa družina pripravila sporočilo za javnost, v katerem piše: “Sir Frank Williams je bil nedavno sprejet v bolnišnico, kjer je trenutno v stabilnem stanju. Frankovo ​​zdravje je zasebna zadeva, zato družina Williams ne bo posredovala nobenih dodatnih podrobnosti glede Frankovega zdravstvenega stanja.”

“Želimo si, da vsi skupaj upoštevate Frankovo zasebnost. V kolikor bo kaj novega, vam bomo sporočili,” so v izjavi zapisali pri družini Williams. Frank Williams je moštvo v Formuli 1 vodil vse od leta 1977, letos pa sta se s hčerko Claire po VN Italije v Monzi dokončno umaknila z vodstvenih položajev ekipe.

Od hude nesreče, ki jo je imel marca 1986 v Franciji, je Williams prikovan na invalidski voziček, kljub vsemu pa mu je uspelo zelo uspešno voditi ekipo tudi po tem, saj je dvema naslovoma iz začetka osemdesetih dodal še pet naslovov prvaka. V zadnjih letih se je moštvo Williams znašlo v precejšnjih težavah, v letošnjem letu pa ga je kupil ameriški sklad Dorilton Capital.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj