Schumi kaže znake izboljšanja

Avtor prispevka: , objavljeno 12. marca 2014 .

Sedemkratni svetovni prvak formule ena, Michael Schumacher, naj bi kazal vzpodbudne znake izboljšanja, medtem ko se še vedno zdravi po smučarski nesreči, v kateri si je poškodoval glavo.

“Prepričani smo, da se bo Michael izvlekel in prebudil. Kaže majhne, toda vzpodbudne znake, toda kljub temu se zavedamo, da moramo biti zelo potrpežljivi,” je v izjavi za javnost zapisala Schumacherjeva menedžerka, Sabine Kehm.

Zdravniki so Nemca, ki se je poškodoval 29. decembra, iz umetne kome pričeli zbujati v drugi polovici januarja. Čeprav so to prve pozitivne novice po dolgem času, so v izjavi poudarili, da bo okrevanje nekdanjega dirkača Ferrarija in Mercedesa najverjetneje zelo dolgo.

“Michael je utrpel hude poškodbe. Še vedno se ne moremo sprijazniti, da se je Michael, ki je v svojem življenju soočil s številnimi nevarnimi situacijami, tako hudo poškodoval pri tako banalnem početju. Že takoj na začetku je bilo jasno, da Michaela čaka dolga in naporna bitka, v kateri mu stojimo ob strani skupaj z ekipo zdravnikov, katerim popolnoma zaupamo. Dolžina okrevanja za nas ni pomembna,” je še pisalo v izjavi.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj