Schumacherjeva žena Webru brani obiske

Avtor prispevka: , objavljeno 27. decembra 2015 .

Nekdanji menedžer in prijatelj Michaela Schumacherja, Willi Weber je razkril, da svojega nekdanjega varovanca od smučarske nesreče leta 2013 še ni obiskal niti enkrat. Obisk mu, tako je zapisal na svoji Facebook strani, preprečuje Schumacherjeva žena Corinna. “Žal je res, kar sem napisal na Facebooku,” je potrdil navedbe za nemški Bild. “Corinna mi preprečuje vsakršne stike z Michaelom.

Večkrat sem zaprosil za dovoljenje za obisk, toda vsakič zaman,” je dodal in pojasnil, da ne ve, zakaj je temu tako. “Ne morem reči ničesar, ne vem kaj je v ozadju. Vedno so podani neki izgovori.”

Medtem ko Weber Schumacherja ni smel obiskati, pa sta ga večkrat obiskala nekdanja šefa ter prijatelja Jean Todt in Ross Brawn, zato Webra bega vprašanje, zakaj tudi on ni več v tem tesnem krogu prijateljev. “Pred nesrečo sva z Michaelom imela senzacionalen odnos,” je dejal. “Dva tedna pred nesrečnim dogodkom sva skupaj sedela v Stuttgartu in načrtovala. Zame je položaj neznosen. Tudi moja družina trpi, saj so bile najine družine 25 let tesno povezane, tega odklopa pa ne razume nihče,” je še dodal.

Webrovih besed vsaj zaenkrat še ni komentirala Schumacherjeva trenutna menedžerka, Sabine Kehm.

Foto: Ferrari