RUSSELLOVA predstavitev pri MERCEDESU in BOTTASOVA sprememba na INSTAGRAMU

Avtor prispevka: , objavljeno 8. decembra 2020 .

Najprej vam predstavljamo zgodbo, ki zelo dobro ponazarja, kako je mladi George Russell že od mladih nog načrtoval svojo dirkaško kariero.

Toto Wolff, šef ekipe Mercedes, je pri kolegih iz Sky povedal, kako se je mladi Britanec v starosti 15 let predstavil ekipi. “Najavil se je po elektronski pošti in prišel v mojo pisarno.Russell se je pojavil v črni obleki in kravati. “Verjetno je bila to njegova obleka od obhajila, ker je bila precej tesna,” z nasmehom pove Wolff. In seveda je imel Russell pripravljeno predstavitev v PowerPointu, kar je njegov zaščitni znak. “To je bilo zares enkratno narejeno.

Toto Wolff nam je razkril zanimivo zgodbo o tem, kako se je George Russell pri 15-ih letih predstavil ekipi v črni obleki s kravato ter predstavitvijo v PowerPointu.

In kaj je bilo v tej predstavitvi? “Najprej njegov življenjepis, njegove različne izkušnje. Potem je bila ena stran z ‘moje prednosti’, na drugi strani je bilo ‘moje slabosti’ in potem je bila še ena stran, kako bo delal na svojih slabostih in kako želi izboljšati svoje prednosti.” In na koncu še načrt kariere, kako želi vstopiti v Formulo 1 in ne nazadnje kako želi dirkati za Mercedes. Sedem let pozneje je svoj načrt uresničil.

Razburjenje okrog Bottasa na Instagramu

Na družabnem omrežju so zaokrožile divje špekulacije, ker je Valtteri Bottas očitno na svojem Instagram računu spremenil opis in izbrisal povezavo do Mercedesa. Mnogi v tem vidijo znak, da je med Fincem in ekipo svetovnih prvakov nastala kriza.

Na drugi strani pa je Valtteri Bottas poskrbel za razburjenje in divje špekulacije zaradi spremembe opisa na svojem Instagram računu, kjer je izbrisal povezavo do Mercedesa.

Dejansko se mora Bottas zaradi svojih predstav v zadnjem času soočati s kritikami, tudi s strani šefa ekipe Tota Wolffa. Kljub temu pa je potrebno zadevo na Instagramu jemati z rezervo in se ogniti raznim teorijam zarot, kajti ne nazadnje ima Bottas za sezono 2021 veljavno pogodbo.