Rossi vabi Hamiltona na svoj ranč

Avtor prispevka: , objavljeno 3. decembra 2018 .

Valentino Rossi je po Hamiltonovem preizkusu motocikla razreda Superbike v Jerezu dejal, da se mora Britanec nujno oglasiti na njegovem ranču.

Petkratni svetovni prvak Formule 1 je v soboto na dirkališču v Jerezu preizkusil motocikel YZR-M1 razreda Superbike skupaj s Alexom Lowsom in Michaelom van der Markom. Hamilton je v petem zavoju tudi padel, vendar ostal nepoškodovan ter nadaljeval z vožnjo.

Devetkratni svetovni motociklistični prvak pa je dejal, da bi rad videl Hamiltona dirkati na njegovem ranču, ki se nahaja v njegovem domačem kraju Tavuliji. Tu pogosto trenirajo tudi dirkači Rossijeve dirkaške šole.

“Hamilton ima zelo rad motocikle,” je dejal Rossi. “Spremlja naše dirke in mi po koncu pošilja sporočila. Pogosto nas celo preveč pohvali, zelo ceni naše tvegano oziroma nevarno delo. Mora priti na moj ranč,” je še dodal Italijan.

 

Veliki stenski koledar Valentino Rossi 2019 z označenimi dirkami sezone je že na voljo v naši spletni trgovini https://svet-hitrosti.com/shop/izdelek/stenski-koledar-vr46-2019/

 

 

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish