Rossi spočit in pripravljen na boj

Avtor prispevka: , objavljeno 23. junija 2016 .

Valentino Rossi je po prvem pravem oddihu v letošnji sezoni pred dirko v Assnu spočit in pripravljen na boj. Lani si je tu zmago priboril med prerivanjem z Marcom Marquezom v zadnjem ovinku, letos pa želi uspeh ponoviti.

“Premor sem izkoristil za počitek, tako da sem zdaj pripravljen na naslednjo dirko,” je povedal Italijan. “Assen mi je všeč tako kot tudi steza, kar pa ne pomeni nič, saj je vsaka dirka nepredvidljiva in odprta. Najbolje je, da ostanemo osredotočeni na svoje delo in ga poskušamo opraviti najbolje.”

Rossiju pa bo, po mnenju Massima Meregallija, direktorja moštva Yamahe, delo olajšala postavitev steze, ki zelo ustreza Yamahinemu motociklu.

“Po zasebnem testiranju in kratkem premoru, vsi v moštvu že težko čakamo, da zapeljemo na stezo v Assnu, ki zelo ustreza našemu motorju,” je povedal. “Od začetka evropskega dela smo zabeležili štiri zaporedne zmage, ta niz pa bi radi nadaljevali tudi na naslednji dirki. Tako Vale kot Jorge imata stezo rada, vsi skupaj pa težko čakamo, da stvari, ki smo jih preizkusili na testiranjih, preizkusimo še na treningih v petek,” je še dodal Meregalli.

1 Comment
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje