Rossi priznal, da ga skrbi Vinalesova hitrost

Avtor prispevka: , objavljeno 20. maja 2016 .

Valentino Rossi je dejal, da ga nekoliko skrbi hitrost njegovega novega moštvenega kolega,  Mavericka Vinalesa, ki se mu bo pri Yamahi pridružil prihodnjo sezono. A hkrati je pomirjen, saj bi bil Dani Pedrosa, ki naj bi se pogajal za prestop iz Honde, še trši oreh.

“Po eni strani me skrbi, saj bo težek nasprotnik,” je povedal Rossi. “Star je 21 let in ima še veliko prostora za izboljšanje, a se je že zdaj izkazal za enega izmed najboljših. Po drugi plati pa sem zadovoljen, saj bomo ostali najmočnješe moštvo. Jaz sem starejši, bolj izkušen, on pa je mlad in se mora še česa naučiti, tako da je Yamaha dobro izbrala. Nekoliko mi je žal za Suzuki in njihovega šefa Brivia, saj je Vinales zares dober dirkač. Vendar je njegov prihod za Yamaho pozitiven.

Tudi Pedrosa je dober. Morda je v tem trenutku celo boljši. Toda Dani je že pokazal kaj zmore, Vinales pa še ne,” je dodal Rossi.

Foto: Yamaha

8 Comments

  • Tina Jurgovic

    Tak cas drugo leto bo ze jokal in obtozeval, tko kot z Lorenzom. Mirna Peroša zdaj je tudi ta dokazal da nima vse pospravljeno na podstresju. 😉

  • Mirna Peroša

    Ma s tabo ni vse v redu je tko?? Kaj te pere? Si jedla lude gljive?? Skrbi ga, ker ve da je hiter in je še en v boju za naslov.. To je vse.. Kaj ima to zdaj veze?? Dokler ga ne tika in ne zaje.. če se mu bo šlo za zmago (kot je lani to pocel Marc), bo vse ok..

  • Natalija Glinšek

    Pa kaj je z vami Tina Jurgovic? Po videnem ste bolni vi ker tolk ko se pa en obremenjuje kaj kdo rece o Lorenzu to pa se ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja