Rossi: Izogibati se moram napakam

Avtor prispevka: , objavljeno 7. oktobra 2015 .

Valentino Rossi pravi, da se bo v borbi za naslov prvaka s svojim moštvenim kolegom Jorgeom Lorenzom ključno izogibati napakam.

Veliki nagradi Japonske nato v zaporednih vikendih sledita še dirki v Avstraliji in Maleziji. Rossi, ki sedaj Lorenza vodi za 14 točk pravi, da bo moral dirkati maksimalno in brez napak, saj bi bile le te v prednost Špancu.

”Proga v Motegiju mi je zelo všeč. Že v preteklosti sem tu odvozil dobre dirke in tudi lani mi je šlo dobro, a je bil Lorenzo močnejši od mene, tako da je tudi zmagal. Ravno zaradi tega bom moral dati vse od sebe, saj imam le še 14 točk prednosti. Morda se zdi veliko vendar ni,” je dejal Italijan.

”Sledile si bodo tri zaporedne dirke in zame bo zelo pomembno, da jih odvozim brez napak, toda hkrati moram poskrbeti, da dosežem najboljše možne rezultate,” je še dodal.

Rossi je v Aragonu med testiranjem padel pravi, da je kljub temu v polni formi in pripravljen na zmago v Montegiju.

”Počutim se vredu. V Aragonu sem med testiranjem padel, vendar večjih posledic ni bilo. Le praska na moji roki,”je pojasnil Rossi. ”Počutim se dobro in pripravljen sem na trojno zmago!”

1
Leave a Reply

Prosimo Vpišitee za komentiranje
1 Tema komentarjev
0 Odgovori na to temo
0 Sledilci
 
Komentarj z največ reakcijami
Najbolj vroča tema komentarjev
0 Komentarji avtorjev
Lucia Castillo Avtorji zadnjih komentarjev
  Naroči se  
najnovejši najstarejši z največ glasovi
Pošlji obvestilo
Lucia Castillo
Gost
Lucia Castillo

Ti samo zdrzi…. mi smo s teboj