# Rossi in Iannone sta si skočila v lase | | Svet Hitrosti

Rossi in Iannone sta si skočila v lase

Avtor prispevka: , objavljeno 7. aprila 2016 .

Valentino Rossi je bil v pogovoru za Speedweek kritičen do dirkanja, ki ga je v Argentini uprizoril Andrea Iannone. Ta je v zadnjem ovinku dirke s steze sicer sklatil sebe in moštvenega kolega Andreo Doviziosa, s čimer je Rossiju odprl vrata do drugega mesta. Iannone je že na štartu precenil svoje sposobnosti in rahlo trčil v Hondo na kateri je sedel Marc Marquez, Rossi pa ni bil zadovoljen z manevrom, ko ga je Iannone prehitel in ga prisilil v napako.

“Nekaj krogov pred koncem me je prehitel na čudnem mestu zaradi česar sem izgubil dve mesti,” je povedal dirkač Yamahe. “Imel sem srečo, saj v Argentini zlahka narediš napako. Ko me je zadel, sem moral paziti, da nisem zaradi tega padel. Končni razplet dirke je bil zame sicer ugoden, a za Ducati precej manj.”

Med govoricami, da je Jorge Lorenzo podpisal pogodbo z Ducatijem, pa se potiho že govori tudi o tem, kdo bo Španca nadomestil ob Rossiju. Na vrhu seznama se pojavlja Maverick Vinales, ki bi po svojih ocenah v Argentini, če nebi padel, dirko lahko končal tudi na drugem mestu. “Maverick je zelo dober, toda zame ne bo nič drugače, če bo z mano dirkal on, ali Lorenzo,” je govorice komentiral Rossi.

Ena izmed možnosti je tudi ta, da bo Iannone iz Ducatija prestopil k Yamahi, tako, da naj bi u bistvu z Lorenzom zamenjala motocikla.

Foto: Yamaha

5 Comments

 • Mirna Peroša

  Skočila v lase? Iannone zameril Rossiju?? Ne vem od kod take novice.. Rossi je pač povedal tako kot se je zgodilo in Iannone je dovolj pameten, da ne bo zameril tega..

 • Bojan Pintar

  tole je pa že v stilu pisanja 24 ur,,,a je res potrebno nabirat bralce z takimi “senzacionalnimi” naslovi….ni mi všeč 🙁

 • I must say you have high quality articles here. Your posts
  can go viral. You need initial traffic only. How to get
  massive traffic? Search for; Murgrabia’s tools go viral

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja