Rossi: Bolj se bom moral potruditi

Avtor prispevka: , objavljeno 10. julija 2015 .

Valentinu Rossiju na drugem prostem treningu ni šlo najbolje. Preizkušal je asimetrične Bridgestonove gume in trening končal na sedmem mestu, dopoldanskega časa pa ni izboljšal.

“Dan niti ni tako slab, saj smo bili dopoldan dokaj hitri,” je povedal Italijan, sicer drugi najhitrejši na prvem treningu. “Popoldan pa so stvari postale težje, saj se je steza segrela in motor je bolj drsel, zato ga je bilo težko obvladati. Uspelo nam je izboljšati nastavitve in v zadnjem delu steze sem lahko postavil najboljši čas z gumo, ki je opravila več kot 20 krogov. Glede na to, smo naredili korak naprej.

Vesel sem, da bomo lahko konec tedna začeli z dobrimi nastavitvami, zdaj pa moramo izboljšati še veliko malenkosti. Nismo počasni, nismo pa tudi hitri, zato se bom moral bolj potruditi.”

Rossi je bil po nekaj krogih zadovoljen z asimetrično gumo. “Asimetrično gumo sem uporabljal cel drugi trening in občutek je bil dober,” je dejal. “Nudi dober oprijem, tako na levi, kot na desni strani, vsaj kakih 25 krogov,” je še dodal.

0 0 glasovi
Oceni komentar
1 Comment
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish