Rosberg bo moral zavihati rokave

Avtor prispevka: , objavljeno 24. julija 2015 .

Nico Rosberg je po dveh prostih treningih priznal, da ga čaka še nekaj dela, preden mu bo dirkalnik povsem odgovarjal. Nemec je bil na prvem treningu le desetinko za moštvenim kolegom Lewisom Hamiltonom, na drugem treningu pa se je razlika povečala na sedem desetink.

Dirkač Mercedesa je pojasnil, da ni uspel najti pravega ravnotežja med nastavitvami dirkalnika, zato bo moral na zadnjem treningu v soboto dopoldan zavihati rokave. “Za mano je težek dan. Ni mi uspelo najti pravega ravnotežja. Dirkalnik je bil sprva prekrmarjen, nato pa podkrmarjen,” je povedal Nemec, ki je bil zadovoljen s simulacijo dirke. “Lahko vsaj gradimo na hitrosti iz simulacije dirke. Toda vsekakor nas čaka nekaj dela, če želimo do jutra izboljšati nastavitve in se na zadnjem treningu pripraviti na kvalifikacije.

Temperature so visoke. V dirkalniku sediš le milimetre nad asfaltom, zato vročino še kako občutimo. Nedeljska dirka bo zahtevna,” je še dodal Rosberg, ki v skupnem seštevku prvenstva za Hamiltonom zaostaja za 17 točk.

Foto: Mercedes

Napiši komentar

Prosimo Vpišitee za komentiranje
  Naroči se  
Pošlji obvestilo