Rins: Nekaj moram spremeniti

Avtor prispevka: , objavljeno 27. marca 2024 .

Alex Rins je dejal, da mora nekoliko spremeniti svoj pristop, če želi pohitriti svoje privajanje na Yamahin motocikel. Kopiranje nastavitev Fabia Quartararoja namreč ni prineslo želenih rezultatov.

Španec je na svoji dirki za Yamaho v Portimau zaključil kot trinajsti, šest mest za moštvenim kolegom Fabiem Quartararojem. Kljub napredku v primerjavi s prvo dirko v Katarju, ki jo končal brez točk na šestnajstem mestu s svojo predstavo še vedno ni bil zadovoljen. Za hitrejše privajanje na Yamahin motocikel se je zgledoval po nastavitvah Fabia Quartararoja, a je sedaj ugotovil, da bo moral za izboljšanje svojih rezultatov ta pristop nekoliko spremeniti.

“Bila je zelo zahtevna dirka,” je po zaključku nedeljskega dogajanja novinarjem dejal Rins.

“Prvi dve dirki z Yamaho se nista odvili po mojih pričakovanjih. Bolj se moram osredotočiti nase. Na motociklu smo spremenili nekatere stvari, a se še vedno v večji meri kopiramo nastavitve Fabia Quartararoja. Po koncu te dirke sem ugotovil, da moramo nekaj spremeniti na motociklu, saj sem imel podobne težave kot v Katarju.”

“Največji problem je bil s sprednjim delom, ko na pospeševanju ne morem nagniti motocikla kot bi si želel. To je bolj posledica nastavitev, kot pa mojega položaja na motociklu. Na polovici dirke sem nekoliko spremenil svoj slog vožnje, a to ni prineslo želenega rezultata.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje