Ricciardo se ne pogovarja s Ferrarijem

Avtor prispevka: , objavljeno 10. julija 2015 .

Red Bullov dirkač Daniel Ricciardo pravi, da se ne pogaja s Ferrarijem in da verjetnost prestopa k moštvu iz Maranella za prihodnjo sezono ni velika, čeprav ga mediji pogosto povezujejo z rdečimi. Izjave medijev je Avstralec označil kot nekaj, kar počnejo ‘malo za zabavo’.

Glede na špekulacije o prihodnosti Kimija Raikkonena je Ricciardovo ime postalo eno izmed mnogih, ki se povezujejo z morebitnim prostim sedežem pri Ferrariju.

“Ne vem niti, kje so se govorice začele – kar eksplodirale so. Ferrari je verjetno edino moštvo od najboljših, kjer bo po koncu sezone prost sedež, zato sklepam, da so moje ime in še nekaj drugih povezali z njim,” meni Ricciardo. “V bistvu je smešno. Govorimo o teh stvareh, ki v naše pogovore vnašajo raznolikost. Verjetno mi je lahko v čast, da me povezujejo s tako vrhunskim moštvom, poleg tega je dobro vedeti, da interes drugih moštev obstaja, a tudi sam sem z vrhunskim moštvom.

Na vprašanje, ali so se managerji pogovarjali s Ferrarijem, je Ricciardo dejal: “Jaz sem manager. Nisem imel kakšnih pogovorov – kot kaže imamo posredne pogovore prek medijev.