Ricciardo navdušen nad Ferrarijevo predstavo

Avtor prispevka: , objavljeno 11. februarja 2015 .

Daniel Ricciardo je priznal, da je bil navdušen nad Ferrarijevo predstavo v uvodu v letošnjo sezono in z nestrpnostjo pričakuje, kaj bodo pripravili za testiranja v Barceloni.

Ekipa iz Maranella je prvi, tretji in četrti dan končala z najhitrejšim časom, dvakrat je to uspelo Kimiju Raikkonenu in enkrat Sebastianu Vettlu. Poleg tega so opravili ogromno kilometrov, kar kaže na spodbuden začetek.

“Vsekakor se na prvem testiranju osredotočaš in skrbiš samo nase, a nismo mogli spregledati števila krogov, ki so ga nanizali pri Mercedesu, in najhitrejših časov kroga, za katere so poskrbeli rdeči. Izgledalo je dobro. Od Mercedesa smo kaj takega tudi pričakovali, tudi Ferrari pa je pokazal, da so precej močni,” je svoja opažanja strnil Ricciardo.

Dodaja: “Treba pa se je zavedati, da je prezgodaj za postavljanje ugotovitev. Na dirkališču v Jerezu ne dirkamo, prav tako ne na 5-8 stopinjah Celzija in tako agresivni podlagi. Stvar sprva lahko izgleda dobro, a se je potrebno vprašati, kako se bo obnašala, ko začnemo dirkati. Po mojem nas bo Barcelona pripeljala korak bližje k temu, da vidimo, kje se nahajamo. A s tem ne želim reči nič slabega za dosežke kateregakoli moštva na testiranjih.”

Foto: thecheckeredflag

58 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje