Reli Kumrovec odpovedan

Avtor prispevka: , objavljeno 20. februarja 2014 .

Hrvaški Avto klub Delta Sport je sporočil, da morajo na žalost odpovedati popularni reli Kumrovec, saj jim ni uspelo najti generalnega sponzorja prireditve. Reli v Kumrovcu je bil že skoraj tradicionalno prva dirka sezone na hrvaških tleh.

“Po treh letih uspešne organizacije relija v Kumrovcu, moramo z veliko žalostjo sporočiti, da je 4. reli Kumrovec 2014 odpovedan,” so pri Delta sportu zapisali v izjavi namenjeni dirkačem. “Kljub ogromni želji in trudu članov našega kluba, ki se že četrto leto trudijo najti generalnega sponzorja prireditve, ki bi nam omogočil neoivrano izvedbo dirke, smo soglasno odločili, da je na prvem mestu obstoj klub, ki bi bil postavljen pod velik vprašaj zaradi vse večjih dolgov v primeru letošnje organizacije,” so še zapisali organizatorji, ki so dodali, da so se dosedanje prireditve v veliki meri financirale z lastnimi sredstvi.

Za konec pa so se še opravičili vsem ljubiteljem športa, klubom, dirkačem ter gledalcem, katere pa so pozvali k ogledu njihovega drugega največjega projekta, prvega relija Moslavina.