Red Bull želi obdržati Maxa: “Prosil je še za 15 let”

Avtor prispevka: , objavljeno 19. decembra 2021 .

Šef ekipe Red Bull, Christian Horner želi svetovnega prvaka Maxa Verstappna obdržati v svojem moštvu še nekaj let, potem ko je 24-letni Nizozemec po zmagi v Abu Dabiju prosil, če lahko ostane še 10 ali 15 let.

24-letni Verstappen ima z Red bullom sklenjeno pogodbo do konca sezone 2023, zatem pa bi se hitro znašel na seznamu želja številnih ekip. Toda Horner pravi, da svojemu dirkaču z veseljem ustreže in mu ponudi pogodbo za več let. “Prosil je za 15 let,” je dejal Horner. “Imam pripravljene vse potrebne papirje, tako da podaljšanje ne bo težko. Toda pri odnosih gre za odnose, ne za pogodbe. Max je k nam prišel skoraj kot fantič, od takrat pa je zrastel skupaj z ekipo. Naš odnos in medsebojno zaupanje je vredno več, kot nek papir. Veselim se sodelovanja z Maxom v prihodnjih letih in prepričan sem, da nas najboljša leta še čakajo.”

Verstappen pravi, da želi v moštvu ostati kakor dolgo je le mogoče, saj se mu zdi, da tam dirkanje ni vse. “Zdi se, kot da smo družina,” je pojasnil. “Ko sem se vračal v bokse ste me slišali, ko sem vprašal, če lahko ostanem še 10 ali 15 let. Zelo sem zadovoljen tu, kjer sem lahko to, kar sem in to je zelo pomembno. Ne gre le izključno za Formulo 1, saj se lahko zabavamo, smejejo in to je zelo pomembno. Ne gre ze la rezultate, temveč moraš v vsem tudi uživeti.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj