Red Bull presenetil z novo barvno podobo

Avtor prispevka: , objavljeno 13. februarja 2019 .

Moštvo Red Bull je predstavilo svoj dirkalnik, ki bo letos prvič uporabljal Hondine pogonske sklope. Na predstavitvi so presenetili s povsem novo barvno podobo, ki pa bo uporabljena le na testiranjih.

Avstrijsko moštvo je po koncu sezone končalo sodelovanje z Renaultom, kot njihovim dolgoletnim dobavljalcem pogonskih enot. To obdobje so zaznamovali tudi štirje naslovi svetovnih prvakov. V želji, da se ponovno vrnejo na sam vrh bodo v prihodnje uporabljali Hondine pogonske sklope.

Na dirkalniku je še vedno prisoten logotip podjetja Tag Heuer, ki še vedno ostaja njihov pokrovitelj. Na pokrovu motorja pa je sedaj prisoten Hondin logotip. Max Verstappen, kot njihov prvi dirkač pred sezoni ni želel podajati njihovih točnih ciljev za prihajajočo sezono.

“Prave cilje bomo lahko postavljali šele ko pridemo v Avstralijo. Veliko informacij je namreč potrebno še pridobiti na testiranjih. V Formuli 1 je za uspeh potreben uspešen celoten paket. Prepričan sem, da lahko skupaj s Hondo v prihodnje dosežemo velike stvari.”

 

    

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish