Red Bull: Mercedesovo javno snubljenje Verstappna je nespoštljivo

Avtor prispevka: , objavljeno 5. maja 2024 .

Potem ko je Toto Wolff večkrat javno izrazil željo po prestopu Maxa Verstappna v njegovo moštvo, se je oglasil izvršni direktor Red Bulla Oliver Mintzlaff, ki je Avstrijčevo obnašanje označil za nespoštljivo.

Mintzlaff se le redko preko medijev vmeša v dogajanje v formuli ena, a tokrat je zanikal ugibanja, da bi lahko Verstappen ob koncu letošnje sezone zapustil ekipo Red Bull Racing ter se pridružil Mercedesu. Po njegovem mnenju bi moral rojak Toto Wolff, namesto javnega nakazovanja zanimanja za Verstappna, svojo pozornost usmeriti v reševanje težav, katerih ima ekipa Mercedes v zadnjem času vedno več.

“Razumem pritisk, ki ga Toto Wolff in ostali čutijo, po vseh teh letih porazov, toda mislim, da bi se moral Toto osredotočiti na svoje izzive, katerih ima več kot dovolj. Poleg tega tu gre tudi za vprašanje spoštovanja, saj če nekdo ves čas govori o osebju druge ekipe, to enostavno ni primerno,” je povedal in dodal, da ni nobenega znaka, da bi Max želel zapustiti ekipo. “Max ima sklenjeno dolgoročno pogodbo in do zdaj ni niti omenil, da je ne bi želel izpolniti. Niti najmanj me ne skrbi, da bi razmišljal o prestopu. Stvari se morajo zdaj malo ohladiti. Tega si želi Max in tega si želimo tudi mi.”

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj

Naroči se
Pošlji obvestilo
0 Comments
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje