Prenovljeni NISSAN KICKS za ameriška RENT-A-CAR podjetja

Avtor prispevka: , objavljeno 9. decembra 2020 .

V primerjavi s precej dolgočasnim predhodnikom je novinec dobil značilno moderno Nissanovo masko z dvojnim V-jem, ki jo obkrožajo nova LED-svetila. Mali križanec je dobil tudi bolj športno podobo rež za dovod svežega zraka in nove meglenke.

Nekaj novosti je tudi znotraj potniške kabine, kjer so posodobitev doživeli predvsem materiali, novosti pa so tudi sedem- ali osempalčni zaslon infozabavnega sistema (odvisno od opreme), vmesnik USB-C, za doplačilo pa tudi avdio sistem Bose in sistem kamer za pomoč pri parkiranju.

Medtem, ko je na nekaterih drugih trgih Kicks na voljo tudi s hibridnim pogonskim sklopom ePower, bo v ZDA tudi po prenovi na voljo izključno z 1,6-litrskim bencinskim motorjem največje moči 91 kW (124 KM) in 155 Nm maksimalnega navora, ki sodeluje z Xtronic brezstopenjskim samodejnim menjalnikom.

Prvi primerki bodo dobavljivi v februarju, cene pa so za zdaj še vedno neznanka, pa čeprav se domneva, da bo prenovljeni model dražji od aktualnega, katerega cena osnovnega modela je 19.070 ameriških dolarjev.

Galerija: Nissan Kicks

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish