Predstavitev moštva NRD Team

Avtor prispevka: , objavljeno 12. julija 2014 .

Začetki ekipe segajo v leto 2012, ko je Simon Kuhar, sedanji dirkač moštva, dodatke za svoj tedanji motor Suzuki GSX-R kupoval pri podjetju Nicoletti Racing Design. Beseda je dala besedo in porodila se je zamisel o ustanovitvi skupne dirkaške ekipe.

Ta je prve korake naredila v nemškem pokalu Jura Racing, kjer so prvi vzpodbudni rezultati botrovali nadaljnjemu sodelovanju.

Lani je moštvo NRD nastopalo v nemškem pokalu Superstock 1000 in v skupnem seštevku zabeležilo prvo, v državnem prvenstvu pa četrto mesto, ter še eno četrto mesto na češkem prvenstvu ICS.

Letos ekipa v isti seriji nastopa z motorjem BMW S 1000 RR, v prihodnosti pa ciljajo na nastop na svetovnem vzdržljivostnem dirkanju Endurance, ter na kakšni dirki prvenstva IDM.

nicoletti

Z Nicoletti Racing Design pa smo na vašem in našem portalu svet-hitrosti.com tudi sklenili sodelovanje. Podjetje, ki se ukvarja z izdelavo dodatkov za motorje (plastike, sedeži, itd), poslikavami dirkaških čelad, bo sponzoriralo vse prispevke na temo motociklizma, zato bo njihov logotip viden v vseh prispevkih iz serije MotoGP in podobnih. Ob tej priložnosti vas tudi vabimo, da obiščete njihovo spletno trgovino http://nicoletti.si/shop ter njihovi Facebook strani  https://www.facebook.com/nicoletti.racing?fref=ts    in   https://www.facebook.com/pages/Nicoletti-Design-Motorcycle-Fairings/141111222576106?fref=ts

 

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchSpanish