Postani kolumnist Sveta hitrosti!

Avtor prispevka: , objavljeno 26. julija 2016 .

V poletnem času, ko imate mladi in mladi po srcu nekaj več časa, zunaj pa je prevroče za lov na pokemone, na portalu svet-hitrosti.com nudimo priložnost, da svetu predstavite svoj pogled na dirke MotoGP in Formule 1!

Iščemo predvsem razgledane, po možnosti tehnično in zgodovinsko podkovane, nadarjene pisce, ki bodo o kateri izmed dirk imeli kaj tehtnega in zanimivega za povedati.

Vse kar morate storiti je, da nam po končani dirki na naslov info@svet-hitrosti.com, do prvega ponedeljka po dirki zvečer do 23. ure, pošljete besedilo, dolgo od 400 do 700 besed v katerem lahko na čim bolj strokoven ter objektiven način pokomentirate dirko ali celoten dirkaški konec tedna, ocenite predstave dirkačev in/ali povzamete dogajanje za tiste, ki dirke ne bodo gledali.

Izmed prispelih zapisov bomo v uredništvu v torek po dirki izbrali besedila ali besedilo, ki bodo po našem mnenju zanimiva in preprosto najboljša za objavo, ter jih po naši presoji objavili.

Če bo za objavo izbrano vaše besedilo, bo le to objavljeno z vašim imenom in priimkom. Prvi objavljeni tekst ne bo honoriran (plačan), če pa nas boste v bodoče prepričali s še enim zapisom, boste zanj dobili plačilo. V primeru več primernih besedil, bomo z vami lahko sklenili tudi dolgoročno sodelovanje, katerega pogoje se bomo dogovorili v bodoče.

Izgubiti nimate kaj, razen nekaj minut vašega časa, če vaše besedilo ne bo objavljeno. Z besedilom v primeru neobjave prosto razpolagate, v primeru objave pa se pravice do besedila prenesejo na naš portal in ga brez našega soglasja ni dovoljeno objaviti v drugih medijih ali drugje na spletu.

Pri tem pa morate vedeti, da za vsebino besedil odgovarjate sami, mi pa si pridržujemo pravico ne objaviti všega besedila, brez dodatnih pojasnil in navajanja razlogov.

Če se na ta razpis odzovete in pošljete besedilo, se strinjate z vsem zgoraj napisanim.

Začnemo z VN Nemčije v Formuli ena, ta konec tedna!

Torej do ponedeljka 1. 8. 2016 do 23. ure zvečer nam na info@svet-hitrosti.com pošljite vaše besedilo, v email pa pripišite vaše ime in priimek ter telefonsko številko. Če bo vaše besedilo izbrano za objavo, vas bomo o tem obvestili.

Izbrano besedilo bo objavljeno v torek, po roku za oddajo, oziroma tekom tedna.

111 Comments
najstarejši
najnovejši z največ glasovi
Odzivi na vsebino
Poglej vse komentarje
SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish