Pokal Mitropa se nadaljuje z relijem Lavanttal

Avtor prispevka: , objavljeno 10. aprila 2015 .

Z rallyjem Lavanttal se bo ta vikend nadaljevalo tekmovanje v rallyju za pokal Mitropa, v katerem letos nastopa tudi ekipa MGM Racing team. V petek in soboto se bo 95 prijavljenih posadk, spopadlo z dvanajstimi hitrostnimi preizkušnjami v okolici avstrijskega mesta Wolfsberg. Na petkovem štartu rallyja ob 15. uri seveda ne bosta manjkala tudi Grega Premrl in njegov sovoznik, Gregor Brešer.

Grega se ponovnega boja za točke vsekakor veseli: “Rally Lavanttal bo tako kot že nekaj zadnjih let zahteven in vsekakor zanimiv v nadaljevanje sezone za pokal Mitropa. Glede na slabši rezultat pred dvema tednoma v Italiji se bova z Gregorjem potrudila, da bova tudi tokrat s Citroenom DS 3 R3 že od štarta na najvišjih mestih v svoji kategoriji. Vremenska napoved za vikend napoveduje stabilno vreme vreme, v primeru dežja pa bi vsekakor začinilo dirko, a z ekipo smo dobro pripravljeni in komaj čakamo na štart rallyja!”

Skupna dolžina hitrostnih preizkušenj rallyja je 176 kilometrov, prve posadke pa bodo v cilj predvidoma prispele v soboto ob 17:21.