Perez sanja o zmagi v Mehiki

Avtor prispevka: , objavljeno 4. novembra 2021 .

Sergio Perez sanja o zmagi na domači dirki v Mehiki, kar pa je zanj končno tudi mogoče, saj je v domačo državo prispel z ekipo in dirkalnikom, ki ga lahko popelje na najvišjo stopničko.

Perez je sicer svojo prvo sezono pri Red Bullu preživel z mešanimi rezultatii, a se po dveh zaporednih uvrstitvah na stopničke v Turčiji in ZDA, na domačo dirko odpravlja zelo samozavestno.

” Zelo sem navdušen in zelo se veselim te dirke. V moji državi so me skozi celotno kariero v formuli zelo podpirala in vedno zelo rad nastopim pred domačimi navijači.
Podpora, ki jo prejemam v Mehiki je res navdušujoča, navijači so me vedno spodbujali, že v času, ko se je moja kariera šele začela.


Lepo je končno imeti ekipo in dirkalnik, s katerim se lahko uresničijo sanje o zmagi na domačih tleh. Ta konec tedna imam priložnost doseči zelo dober rezultat, zato se bom maksimalno potrudil in videli bomo, kakšen rezultat lahko dosežem,” je samozavestno povedal Mehičan, ter dodal:
“to bo nor vikend, voziti Red Bullov dirkalnik po eni najslavnejših ulic v državi bo res zelo poseben dogodek. To je nekaj, o čemer sem sanjal že vrsto let. Da sem lahko prišel v domovino z dirkalnikom Red Bulla, je zame zelo posebno”.

Če želiš, nam lahko prek PayPala hitro in varno nameniš donacijo. Vsak prispevek nam pomaga, vaša ekipa Svet hitrosti!

Donirate lahko na tej povezavi ->Doniraj