Perez ostaja pri Force Indiji

Avtor prispevka: , objavljeno 24. septembra 2015 .

Sergio Perez v sezoni 2016 ostaja pri Force Indiji, kar pomeni, da bo ekipa nastopila z nespremenjeno dirkaško zasedbo, saj so pred časom že potrdili, da bodo obdržali Nica Hulkenberga.

“Vesel sem, ker bom nadaljeval s Force Indijo. Sedaj se lahko osredotočim na pomembne stvari, tj. dirkanje in osvajanje točk za moštvo. Odkar sem prišel k njim, sem zelo napredoval kot dirkač in čutim, da kažem svoje najboljše predstave,” je povedal Perez.

“Vedno sem želel vzpostaviti svojo pripadnost in verjetno je to pravi trenutek, da jo potrdim, tudi s tem ko bom še naprej del Force Indije. V moštvu vidim potencial in imamo dobro energijo, kar me navdaja z optimizmom za prihodnje leto. Verjamem, da lahko še naprej kažemo dobre rezultate, in vse bom naredil, da pomagam pri korakih naprej.”

Šef ekipe, Vijay Mallya je objavo komentiral: “Perez opravlja odlično delo in, če mu damo konkurenčen dirkalnik, lahko prikaže še boljše predstave. Njegov odnos je super, hkrati pa se nikoli ne preda. Ravno ta tekmovalni duh se dobro ujame z ekipo. Če pogledamo samo zadnje tri dirke, je očitno, da prikazuje najboljše rezultate.”

Foto: zimbio