Perez ostaja pri Force Indii

Avtor prispevka: , objavljeno 22. novembra 2014 .

Pri Force Indii so že potrdili, da pri njih tudi v prihodnji sezoni ostaja Nico Hulkenberg, sedaj pa so tudi uradno potrdili podaljšanje pogodbe s Sergiom Perezom. Perez se je sicer ekipi pridružil ob začetku letošnje sezone in že takoj prišel na oder za zmagovalce (na tretji dirki za ekipo), nato pa kar na enajstih dirkah osvajal točke svetovenga prvenstva. Trenutno je Perez v skupnem seštevku dvanajsti, zaradi česar si je tako kot sam pravi prislužil podaljšanje pogodbe: “Z veseljem sporočam svoje plane za prihodnost.

Ko sem se pridružil ekipi, sem videl kako željni so uspehov. Ponosen sem, da sem se jim pridružil. Tu se počutim kot doma. Povsem sem predan ekipi in zaradi tega se tudi z njo vidim v prihodnosti, ko si želim osvojiti veliko uspehov. Ekipa mi je pripravljena pripraviti konkurenčen dirkalnik, sam pa verjamem, da se bodo v prihodnosti stvari uredile in postavile na prava mesta, da bomo prišli do lepih rezultatov.”

S Sergiom je seveda zadovoljen tudi Vijay Mallya, šef ekipe Force India, ki tako pravi: “Počaščen sem, da za nas lahko vozi takšen voznik kot je Checo. Je pravi dirkač in predan svojemu delu, kar dokazuje že celotno seozno. Čez celotno sezono je kazal pravo hitrost in tako dokazal svoj talent. V prihodnosti si tako želimo še več dobrih uspehov. Nestrpno pa čakam njegovo prvo domačo dirko v Mehiki, ki bo na sporedu že prihodnjo sezono.”

Foto: F1