Oliveira odšel na pregled z magnetno resonanco

Avtor prispevka: , objavljeno 27. oktobra 2019 .

Medtem, ko so se njegovi dirkaški kolegi pripravljali na današnjo dirko je Miguel Oliveira odšel v bolnišnico v Melbourne na dodatni pregled desnega zapestja. Portugalec zaradi grozljivega sobotnega padca ni nastopil na nedeljski dirki.

Zaradi bolečin v desnem zapestju in otekle leve dlani namreč ni mogel ustrezno prijeti krmilo motocikla. Zdravniki so po prvih pregledih potrdili, da ni prišlo do zloma kosti. Kljub temu pa se dirkač moštva Tech3 pred prihajajočo dirko v Maleziji povsem prepričati, da nima morda poškodovanih vezi.

“Danes nisem mogel nastopiti zaradi otekle leve dlani ter bolečine v desnem zapestju. Bil sem brez moči v roki in zato nisem mogel zgrabiti krmila. Po pogovoru z zdravniki smo se odločili, da danes opravim pregled z magnetno resonanco in se tako povsem prepričam, da nimam poškodovanih vezi na desnem zapestju.”

“V ponedeljek popoldne odpotujem v Malezijo in ob pristanku bi že moral zvedeti rezultate slikanja. Upam, da se bo vse izteklo kot si želim in bom lahko naslednji vikend dirkal.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish