OdBiach – se govori po Poljanski dolini

Avtor prispevka: , objavljeno 12. junija 2015 .

Klub OdBiach v soboto 11.7. prireja Tuning show, kjer se bodo ponovno srečali predelani in obnovljeni avtomobili z spremljevalnim programom, ki bo prava paša za oči in ušesa.

Že v jutranjih urah bodo šov najprej otvorili starodobniki se razume, ki pa bodo svojo krožno pot nadaljevali še z relacijsko vožnjo in ogledom lokalnih rovov Rupnikove linije ter degustacijo lokalnih dobrot, sklenili pa jo bodo na samem prizorišču, kjer se bodo tačas zbrala že vsa predelana/obnovljena novodobnejša vozila na idilični lokaciji pred dvorcem Visoko v Poljanski dolini, kjer se bo čez prizorišče vila glasba izpod rok dj-jev ter povezovalca programa in si boste lahko ogledovali izdelavo airbrusha ali pa spočili oči na tekmovalkah za MISS tuninga, na obveznem carwashu, hostesah ali pa najbolj znanih – natakaricah.

Da trebuščki ne bodo prazni bo poskrbljeno s čevapi in pivom, za kurjenje nabranih kalorij pa lahko poskrbite z igro paintballa, ki bo postavljen v bližini ali pa z udeležitvijo v številnih nagradnih igrah.

Dame se na MISS tuninga še lahko prijavite, vendar le do nedelje, ko bo potem izbranih 10 finalist ki prejmejo obleko izdelano po vaši meri in se nato potegujejo še za lepe denarne nagrade.