Objavljen datum izida videoigre F1 2018

Avtor prispevka: , objavljeno 15. maja 2018 .

Podjetje Codemasters, ki je znano po razvijanju dirkaški videoigric je objavilo datum izida igre F1 2018, ki bo na voljo za igralni konzoli PlayStation 4, Xbox One in osebne računalnike. Kot je že običajno bo videoigra izšla poleti. Igra bo na voljo od 24.8.2018 pri podjetju Codemasters pa so obljubili, da bodo še nekoliko izboljšali karierni način in dodali še nekaj legendarnih dirkalnikov iz preteklosti ter tako pokazali, da jim upoštevajo želje svojih uporabnikov, ki so te spremembe tudi želeli.
“Zelo smo bili zadovoljni z odzivom, ki smo ga dobili od naših uporabnikov glede igre F1 2017 in se že veselimo, da bomo lahko svojim uporabnikom kmalu predstavili novo, še izboljšano igro F1 2018,” je dejal Paul Jeal direktor franšize F1 pri Codemastersu.
“V zadnjih letih posvečamo zelo veliko pozornost našim uporabnikom, da bi tako bolje razumeli, kaj je pomembno za njih in komaj čakamo, da bomo uporabnikom razkrili še več informacij o tej igri.”
“Razširili smo karierni način, da lahko uporabnik še bolj začuti občutek dirkača Formule 1. Dodali smo še nekaj legendarnih dirkalnikov, ki so jih naši uporabniki želeli imeti v igri. Poleg tega pa bo v igri še kar nekaj novosti o katerih bodo uporabniki obveščeni v prihodnje.”

SlovenianEnglishItalianGermanFrenchCroatianBosnianSerbianCzechDutchPortugueseRussianSpanish